Tanssimatkat Kuubaan marraskuussa-18 ja helmikuussa-19

(Huom! Tulevat Kuuban tanssimatkamme marraskuussa 2019 ja helmikuussa 2020 tulevat myyntiin tammikuussa. Bienvenidos!)

Kelpaisiko sinulle turkoosi merivesi ja valkoinen hiekka?
Entäs väkevät salsarytmit ja kylmä mojito?
Ja lämpö ja elämäniloisena pirskahteleva kulttuuri?

1-14.11.2018 yhdellä välilaskulla (af / klm)  2390€
1-16.2.2019 suorilla Finnairin lennoilla 2495€
Marraskuussa 2018, sekä helmikuussa 2019 järjestämme kaikille tanssi-intoisille unohtumattoman tanssimatkan Kuuban historialliseen pääkaupunkiin Havannaan, sekä kauniiseen Vinalesin vuoristoon. Piipahdamme päivämatkalla myös Varaderon paratiisirannoille. Koko kehon ja mielen hemmottelua siis luvassa!

Karibian aurinko ja kehoa hellivä lämpö luovat miellyttävät olosuhteet kokea jotain aivan uutta ja ainutlaatuista! Lämmin ei ole pelkkä ilmasto; hikiset klubit, seksikkäät kuubalaiset sekä upean rikas musiikkitarjonta vievät palan sielua huolimatta siitä oletko tanssijana aloittelija vai kokenut konkari. Kuuballa on tarjota jotain kaikille!

Matkanjärjestäjänä Tanssikoulu EdBH on luotettava ja kokenut; pääoppaallamme Hanna Teránilla on plakkarissa 15 vuotta omia Kuuban matkoja ja 14 vuotta ja
28 loistavasti onnistunutta ryhmäopintomatkaa! Hyvä maineemme on hyvällä työllä ansaittua ja paikat matkoillemme myydään yleensä loppuun nopeasti.

MATKAAMME MAHTUU PALJON MIELEENPAINUVIA HETKIÄ . JOKA PÄIVÄ ON JOTAIN UUTTA!

Päivämme Havannan lämmössä koostuvat tanssitunneista, auringon palvonnasta, tanssitapahtumista kera Kuuban parhaimpien orkestereiden, salsafiestoista meren äärellä, tutustumisesta kaupunkiin, kulttuuriin ja ihmisiin, sekä tietenkin tanssista, tanssista, ja tanssista... ehkä muutamasta mojitostakin. :)
Syömme kaupungin parhaimmissa ja autenttisimmissa ruokapaikoissa ja rentoudumme turkoosin sinisessä vedessä kellien. Parhaat ja päivitetyimmät tiedot Havannan tapahtumista saat joka päivä oppaaltamme Hannalta.

KUUBALAINEN ELÄMÄ NÄKYY VÄRIKKÄÄNÄ JOKA HETKI

Asumme mukavissa casa particulareissa 2 hengen huonemajoituksissa aivan Havannan keskustassa La Habana Viejassa. Myös yhden hengen huone on mahdollinen. Casa particular on yksityiskodin ja pienen hostellin välimuoto. Huoneet ovat hyväkuntoisia, niissä on mm. kylpyhuone sekä ilmastointi ja ne siivotaan päivittäin. Casa particular -majoitusmuotona on miellyttävä, koska pääset näkemään aitoa kuubalaista kotielämää säilyttäen silti yksityisyyden ja oman rauhan. Palvelu casa particulareissa on ensiluokkaista.

JOKAINEN HUONE ON ERILAINEN JA PERSOONALLINEN

KOTIMME LÄHEISYYDESTÄ LÖYDÄT TEATTEREITA, RAVINTOLOITA JA PALJON NÄKYVÄÄ JA KUULUVAA ELÄMÄÄ!

MUIKEUTTA AMERIKAN RAUDASSA!

Kotiemme läheisyydessä sijaitsee paljon hyviä kahviloita, ravintoloita, salsabaareja, kauppoja, museoita ja toreja. Kävelyetäisyydeltä löytyy myös uskomattoman kaunis rantakatu Malecón. Kotikulmilla näet aitoa kuubalaista elämää; vanhoja papparaisia dominopelin pauloissa, pikkupoikia harjoittelemassa baseballia, kuubalaisia miehiä jonottamassa korttelin parturiin ja perheenäitejä paimentamassa jälkikasvuaan. Aito elämä on läsnä joka puolella!

TANSSIA VOI JOKA PAIKASSA.

Matkaan sisältyy erittäin monipuolinen tanssikurssi. Tarjolla on paljon parisalsaa oman kuubalaisen parin ohjauksessa sekä soololajeja kuten rumbaa, reggaetónia sekä naisten että miesten tyylejä.
Opettajamme ovat ammattitaitoisia sekä erittäin sympaattisia persoonia.
Tuntejamme onkin aina kiitelty hauskoiksi sekä pedagogisesti taitavasti ohjatuiksi.

TANSSIKURSSI IMEE SINUT MUKAASI PIENESTÄ ALKUJÄNNITYKSESTÄ HUOLIMATTA! KURSSI ON MATKAN PARASTA ANTIA!

JA MENOA RIITTÄÄ!

. . .JA RIITTÄÄ! :D

. . . JA RIITTÄÄ!

Matkan aikana reissaamme myös Kuuban uskomattoman kauniissa luonnossa ja löhöämme IHANILLA valkohiekkaisilla rannoilla useamman päivän! 

SAISIKO OLLA KOOKOS ROMMILLA TAI ILMAN? JA AURINKOA TAIVAAN TÄYDELTÄ?

PÄÄSET SEURAAMAAN SIKARIN VALMISTUSTA

VINALESIN VUORISTOSSA SIELU LEPÄÄ

HENKEÄSALPAAVAT MAISEMAT

Matkat sisältävät aina:
- Lennot Hel-Hav-Hel (1.välilasku. Helmikuussa suora Finnairin lento)
- Turistikortin
- Lentokenttäkuljetukset
- Majoituksen
- Ikimuistoisen tanssikurssin
- 3 vrk maaseuturetken
- Päivän Varaderon rantamaisemissa
- Kiertoajelun
- Kuubalaisen fiestan,  kävelykierroksia  ja opastusta
+
- Suomalainen opas
- Kuubalainen opas
- Kattava matkainfotilaisuus Helsingissä
- Kaikki matkanjärjestelyt

YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN SEURATANSSILIITTO JA TJÄREBORG

IHANAT NAISET RANNALLA!

Tarjolla on tekemistä hyvin monipuolisesti. Ilmoittaudu siis mukaan unohtumattomalle matkalle! Olet erittäin lämpimästi tervetullut!

KUUBA ON YHDISTELMÄ KAUNISTA KOSKEMATONTA LUONTOA; LOISTAVIA KELEJÄ, VANHOJA AUTOJA JA VÄKEVÄÄ KULTTUURIA!

OPPAAMME HANNA TERÁN

PALAUTETTA MATKOISTAMME:


''Kiitos kaikille matkalla mukana olleille ihanasta, ikimuistoihin piirtyneestä matkastamme Kuubaan. Suurin kiitos ihanille oppaillemme Hannalle ja Mireyalle. Olet Supertapaus Hanna! Eipä tiennyt lähtiessään "mamma" mitä kaikkea rikkaanpana palaa takaisin. Niin on mieli korkealla. Aluksi tuntui tunneilla, että mä en kertakaikkiaan selviä tästä, mutta sain tuntea todellisen ilon tunteen ihan syvällä sisimmässä kun huomasin yllättäen hei tää toimii. Ihan minäkin toista matkaa mietiskelen vaikken aiemmin ole samaan paikkaan toistamiseen lähtenyt. Näin sitä voi mieli muuttua. Voi miten hauskaa porukkaa oli!''

- Pirjo Iso-Markku

***

Alakuvuojesta kävin Havannasa opettelemasa kaks viikkoa salsaa. Olin varannu Kuuban kaunottarile hyän köntin kylymäsavuporoa, mutta etelän naiset opastivat lentokentälä, että varraa hyvä mies jotaki herkempääki, ja niinhän se hääty ostaa minunki purkki dödöä tuliaisiksi. Voi kietama kuiten ko ensimmäiset kaks tiimaa tuntu siltä, että äkkiä takasin jängile, ko jokivarren miehen haarniska alako ahistamhan. Tunsin itteni kuubattarien seurasa rautakangeksi. Sitte mie päätin, että nyt on päästettävä sisänen kasanova irti, vaikka koko jokivarren kulttuuriperintö pani hanthin. Tuumasin, että nyt ei olla heinähommisa eikä pöllinteosa, son nyt niin että pilikettä silimäkuluhman ja lanthet keinumhan. Kuubalaiset naiset hokivat että riläks, riläks. Mie vastasin, että soo, soo; jokivarren miehen syntymäjäykkyys ei sula kahesa tunnisa, vaikka olis minkälainen ketkuttelija kaverina. Ja kyllä se häätyy sanua, että reilun viikon jäläkhin sitä niinkö notkistu ja keho alako keinumhan salsan tahisa. 

Olli, Jokivarren mies

***

Suosittelen puujaloille ja parkettien partaveitsille

Kuuba. Tanssi. Ryhmämatka. Kaksi kolmasosaa edellä mainituista sanoista pelotti Hannan matkaa varatessani. Kuuban olin jo pitkään halunnut nähdä, mutta kaksi viikkoa salsan opettelua ja matkustamista isossa ryhmässä hirvitti. 

Ensimmäinen helpotus oli tavata kaikki tanssioppilaat ennen matkalle säntäämistä. Kerrassaan mahtavia tyyppejä. Toinen helpotus oli, että kahden viikon matkan aikana näkisimme muutakin kuin pelkästään tanssistudion lattian. Lisäksi Hannan tapa rauhoitella meitä innokkaita matkanjohtajia ja murehtijoita oli kerrassaan mainio. Jo ennen Kuubaan saapumista rinnassa rehotti tunne, että tästä selvitään ja tämä matka jää varmasti kivaksi muistoksi osana elämäntarinaani.

Salsakokemusta minulla oli noin 10 alkeistuntia ennen matkaa. Tälläkin kokemuksella hyvin johdetulle tanssimatkalle voi aivan hyvin lähteä. Kovalevy korvienvälissä oli kovilla, mutta onnistuneen härvelin jälkeen tunne sitäkin maukkaampi. Tanssiopetus oli erittäin hyvin organisoitu ja vedetty. Pystyi turvallisin mielin opiskella ja oppia sekä hieman irroitella reilun viikon jälkeen. Kuubalaisia tanssipartnereita ei tarvitse ujostella yhtään. Ammattilainen on aina ammattilainen ja he saavat meidät amatööritkin näyttämään hyviltä :-)

Pyrähdys Kuuban maaseudulle oli pysähdyttävä kokemus. Elämistä ja olemista täydellisessä hiljaisuudessa, ratsastamista vuoristoalueille ja tutustumista tippukiviluoliin. Kun muistaa pitää silmänsä auki ja kokea asioita niin tällaiset muistot piirtyvät mieleen loppuelämäksi. 

Paljon voisi sanoa ja kertoa, mutta parasta on kokea matka itse. Suosittelen Hannan tanssimatkaa, koska hän pitää huolen käytännön asioista, jolloin sinä itse pääset keskittymään siihen minkä takia matkalle lähdit. Casamajoitusta ei myöskään tarvitse ujostella. Lisäksi vanhan Havannan ränsistyneisyys ja jopa likaisuus kuoriutuvat kuin sipuli päivä päivältä näyttäen lopulta sinulle todellisen kauneutensa, aitoutensa ja inhimillisyytensä. 

Mitäpä sitä miettimään tai pelkäämään. Mukaan vaan ja mukavia tarinoita elon reppuun keräämään. 

-Petri Keskitalo

***

''Kiitos kamut tosi mukavasta matkaseurasta :) Paluu arkeen on pikkuhiljaa alkanut, vaikka pää seilaa vielä Kuuban tunnelmissa. Mieli haikailee jo uutta matkaa - takaisin on vielä joskus päästävä! Jotain on tosiaan tapahtunut Kuubassa, Suomeen palasi jotenkin "vähän muuttunut", Soile, näin ainakin duunikaverit ja tanssitutut väittävät. :) Toivottavasti toin mukanani ripauksen kuubalaista elämänasennetta, kykyä nauttia elämästä tässä ja nyt! Ihanaa kevään odotusta kaikille. Ja superkiitos Hannalle, teit matkastamme ikimuistoisen!''

- Soile Väisänen

***

''Hannalle iso kiitos taas hyvin järjestetystä aktiivilomasta. Totaalinen irtiotto arjesta.''

-Sari Tiainen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Hannalle: hautomobyedbh(a)gmail.com