Tanssimatka Kuubaan maaliskuussa 2023 (täynnä!)

Kelpaisiko sinulle turkoosi merivesi ja valkoinen hiekka?
Entäs väkevät salsarytmit ja monipuolinen tanssitarjonta?
Tai lämpö ja elämäniloisena pirskahteleva kulttuuri?

KUUBAN RANNAT EIVÄT FILTTEREITÄ KAIPAA!

Järjestämme kaikille tanssi-intoisille unohtumattoman tanssimatkan Kuuban historialliseen pääkaupunkiin Havannaan, sekä kauniiseen Vinalesin vuoristoon. Piipahdamme päivämatkalla Kuuban paratiisirannoilla. Koko kehon ja mielen hemmottelua siis luvassa!

Karibian aurinko ja kehoa hellivä lämpö luovat miellyttävät olosuhteet kokea jotain aivan uutta ja ainutlaatuista! Lämmin ei ole pelkkä ilmasto; hikiset klubit, seksikkäät kuubalaiset sekä upean rikas musiikkitarjonta vievät palan sielua huolimatta siitä oletko tanssijana aloittelija vai kokenut konkari. Kuuballa on tarjota jotain kaikille!

Matkanjärjestäjänä Tanssikoulu EdBH on luotettava ja kokenut; pääoppaallamme Hanna Teránilla on plakkarissa 18 vuotta omia Kuuban matkoja ja 17 vuotta ja
34 loistavasti onnistunutta ryhmäopintomatkaa! Hyvä maineemme on hyvällä työllä ansaittua ja paikat matkoillemme myydään yleensä loppuun nopeasti.

TÄSSÄ PORUKASSA EI HUUMORIA PUUTU!

Päivämme Havannan lämmössä koostuvat tanssitunneista, auringon palvonnasta, tanssitapahtumista kera Kuuban parhaimpien orkestereiden, salsafiestoista meren äärellä, tutustumisesta kaupunkiin, kulttuuriin ja ihmisiin, sekä tietenkin tanssista, tanssista, ja tanssista. Kuubalaisilla ei huumoria ja rentoa asennetta puutu, ja he saavat kaikki tempautumaan mukaan meininkiin!

MATKAAMME MAHTUU PALJON MIELEENPAINUVIA HETKIÄ . JOKA PÄIVÄ ON JOTAIN UUTTA!

Syömme kaupungin parhaimmissa ja autenttisimmissa ruokapaikoissa ja rentoudumme turkoosin sinisessä vedessä kellien. Nautimme autenttisesta paikallisesta elämänmenosta, joka näyttäytyy runsaana joka puolella. Parhaat ja päivitetyimmät tiedot Havannan tapahtumista saat joka päivä oppaaltamme Hannalta. 

KUUBALAINEN ELÄMÄ NÄKYY VÄRIKKÄÄNÄ JOKA HETKI

Asumme mukavissa casa particulareissa 2 hengen huonemajoituksissa aivan Havannan keskustassa La Habana Viejassa. Casa particular on yksityiskodin ja pienen hostellin välimuoto. Huoneet ovat hyväkuntoisia, niissä on mm. kylpyhuone sekä ilmastointi ja ne siivotaan päivittäin. Casa particular -majoitusmuotona on miellyttävä, koska pääset näkemään aitoa kuubalaista kotielämää säilyttäen silti yksityisyyden ja oman rauhan. Palvelu casa particulareissa on ensiluokkaista.

JOKAINEN HUONE ON ERILAINEN JA PERSOONALLINEN.

PÄÄSET MAJOITTUMAAN HYVIN HOIDETUISSA CASA PARTICULAREISSA, ELI YKSITYISKODEISSA, JOTKA OVAT ERIKOISTUNEET MAJOITTAMAAN MATKALAISIA.

KOTIMME LÄHEISYYDESTÄ LÖYDÄT TEATTEREITA, RAVINTOLOITA JA PALJON NÄKYVÄÄ JA KUULUVAA ELÄMÄÄ!

MUIKEUTTA AMERIKAN RAUDASSA!

Kotiemme läheisyydessä sijaitsee paljon hyviä kahviloita, ravintoloita, salsabaareja, kauppoja, museoita ja toreja. Kävelyetäisyydeltä löytyy myös uskomattoman kaunis rantakatu Malecón. Kotikulmilla näet aitoa kuubalaista elämää; vanhoja papparaisia dominopelin pauloissa, pikkupoikia harjoittelemassa baseballia, kuubalaisia miehiä jonottamassa korttelin parturiin ja perheenäitejä paimentamassa jälkikasvuaan. Aito elämä on läsnä joka puolella!

TANSSIA VOI JOKA PAIKASSA.

Matkaan sisältyy erittäin monipuolinen tanssikurssi. Tarjolla on paljon parisalsaa oman kuubalaisen parin ohjauksessa sekä soololajeja kuten rumbaa, reggaetónia sekä naisten että miesten tyylejä.
Opettajamme ovat ammattitaitoisia sekä erittäin sympaattisia persoonia.
Tuntejamme onkin aina kiitelty hauskoiksi sekä pedagogisesti taitavasti ohjatuiksi.

TANSSIKURSSI IMEE SINUT MUKAASI PIENESTÄ ALKUJÄNNITYKSESTÄ HUOLIMATTA! KURSSI ON MATKAN PARASTA ANTIA!

MENOA RIITTÄÄ!

... JA RIITTÄÄ

. . . JA RIITTÄÄ!

Matkan aikana reissaamme myös Kuuban uskomattoman kauniissa luonnossa ja löhöämme IHANILLA valkohiekkaisilla rannoilla useamman päivän! 

SAISIKO OLLA KOOKOS ROMMILLA TAI ILMAN? JA AURINKOA TAIVAAN TÄYDELTÄ?

PÄÄSET TUTUSTUMAAN SIKARIVILJELIJÄN KOTONA SIKARIN TEON SALOIHIN.

HENKEÄSALPAAVA LUONTO ON LÄSNÄ MAASEUTURETKEMME AIKANA JOKA PUOLELLA!

RATSASTUSRETKELLÄ PÄÄSET VAELTAMAAN VUORISTOSSA JA REHEVÄSSÄ METSÄSSÄ PAIKALLISEN COWBOYN JOHDATTELEMANA!

VINALESIN VUORISTOSSA SIELU LEPÄÄ JA HAUSKAT KESKUSTELUT MATKAKAVEREIDEN KANSSA PITÄVÄT MIELEN VIRKEÄNÄ!

MAASEUTURETKELLÄ PÄÄSEE MYÖS TANSSIMAAN!

Kahden viikon matka kustantaa 2600e ja sisältää mm. kaikki matkanjärjestelyt, lennot, viisumin, lentokenttäkuljetukset, majoituksen 2hh., kattavan tanssikurssin, kaupunkikierroksen ja 3 vrk.n maaseuturetken Vinalesissa! Yhteistä ohjelmaa on runsaasti, sekä aikaa myös auringossa kellimiseen ja omaan oleiluun. Tule mukaan!

IHANAT NAISET RANNALLA

TANSSIA TANSSIA TANSSIA.

CHILLAUSTA YKSITYISALTAALLA

kattava matkapaketti 2600e / hlö *

* Pidätämme oikeuden muutoksiin
Matka järjestetään yhteistyössä Tjäreborgin kanssa.

LÄHDE MUKAAN ELÄMÄSI SEIKKAILUUN!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Hannalta: hautomobyedbh(a)gmail.com

TERVETULOA!

BIENVENIDOS!