Tanssimatka Kuubaan helmikuussa 2024

NÄIDEN NAISTEN MATKASSA ON TURVALLISTA JA VAUHDIKASTA KOKEA KUUBAN TANSSIMATKAN HURMA! SAAMMEKO ESITELLÄ RAKKAAT YSTÄVYKSET; MATKAMME JÄRJESTÄJÄ HANNA JA TANSSIKURSSIN NAISPÄÄOPETTAJA INDIRA.

Nauttisitko päivittäisistä parisalsatunneista kuubalaisten parien hulvattoman energian kannattelemina?
Kelpaisiko sinulle turkoosi merivesi ja valkoinen hiekka?
Entäs väkevät rumba-matineat ja muutenkin varsin monipuolinen tanssitarjonta?
Tai lämpö, aurinkoiset ihmiset ja elämäniloisena pirskahteleva kulttuuri?

KUUBAN RANNAT EIVÄT FILTTEREITÄ KAIPAA!

Järjestämme kaikille tanssi-intoisille unohtumattoman tanssimatkan Kuuban historialliseen pääkaupunkiin Havannaan helmikuussa 2024. Tällä matkalla pääset kokemaan ainutlaatuisia hetkiä, joista normaali turisti ei osaisi edes haaveilla. Matkan aikana teemme kahden yön maaseuturetken kauniiseen Vinalesin vuoristoon, jossa ratsastamme ja vaellamme uskomattoman luonnon ympäröiminä. Aktiivisella tanssilomalla pääset myös halutessasi nauttimaan Kuuban huikeista paratiisirannoista. Koko kehon ja mielen hemmottelua on siis luvassa, jos päätät lähteä mukaan!

Karibian aurinko ja kehoa hellivä lämpö luovat miellyttävät olosuhteet kokea jotain aivan uutta ja ainutlaatuista! Lämmin ei ole pelkkä ilmasto; hikiset klubit, seksikkäät kuubalaiset sekä upean rikas musiikkitarjonta vievät palan sielua huolimatta siitä oletko tanssijana täysin aloittelija vai kokenut konkari. Kuuballa on tarjota jotain kaikille!

Matkanjärjestäjänä Tanssikoulu EdBH on luotettava ja kokenut; pääoppaallamme Hanna Teránilla on plakkarissa 20 vuotta omia Kuuban matkoja ja 18 vuotta ja 35 loistavasti onnistunutta ryhmäopintomatkaa! Hyvä maineemme on hyvällä työllä ansaittua ja paikat matkoillemme myydään yleensä loppuun nopeasti.

TÄSSÄ PORUKASSA EI HUUMORIA PUUTU!

...EIKÄ NAURUA!

Päivämme Havannan lämmössä koostuvat tanssitunneista, auringon palvonnasta, tanssitapahtumista kera Kuuban parhaimpien orkestereiden, salsafiestoista meren äärellä, tutustumisesta kaupunkiin, kulttuuriin ja ihmisiin, sekä tietenkin tanssista, tanssista, ja tanssista. Kuubalaisilla ei huumoria ja rentoa asennetta puutu, ja he saavat kaikki tempautumaan mukaan meininkiin!

MATKAAMME MAHTUU PALJON MIELEENPAINUVIA HETKIÄ . JOKA PÄIVÄ ON JOTAIN UUTTA!

Syömme sekä kotimajoituksessamme, jossa ruoka on ensiluokkaista, että kaupungin parhaimmissa ja autenttisimmissa ruokapaikoissa. Nautimme kaikilla aisteillamme paikallisesta elämänmenosta, joka näyttäytyy runsaana joka puolella. Parhaat ja päivitetyimmät tiedot Havannan tapahtumista saat joka päivä oppaaltamme Hannalta. 

KUUBALAINEN ELÄMÄ NÄKYY VÄRIKKÄÄNÄ JOKA PUOLELLA.

Asumme mukavissa casa particulareissa 2 hengen huonemajoituksissa aivan Havannan keskustassa La Habana Viejassa. Casa particular on yksityiskodin ja pienen hostellin välimuoto. Huoneet ovat hyväkuntoisia, niissä on mm. kylpyhuone sekä ilmastointi ja ne siivotaan päivittäin. Casa particular -majoitusmuotona on miellyttävä, koska pääset näkemään aitoa kuubalaista kotielämää säilyttäen silti yksityisyyden ja oman rauhan. Palvelu casa particulareissa on ensiluokkaista.

JOKAINEN HUONE ON ERILAINEN JA PERSOONALLINEN.

PÄÄSET MAJOITTUMAAN HYVIN HOIDETUISSA CASA PARTICULAREISSA, ELI YKSITYISKODEISSA, JOTKA OVAT ERIKOISTUNEET MAJOITTAMAAN MATKALAISIA.

KOTIMME LÄHEISYYDESTÄ LÖYDÄT TEATTEREITA, RAVINTOLOITA JA PALJON NÄKYVÄÄ JA KUULUVAA ELÄMÄÄ!

MUIKEUTTA AMERIKAN RAUDASSA!

Kotiemme läheisyydessä sijaitsee paljon hyviä kahviloita, ravintoloita, salsabaareja, kauppoja, museoita ja toreja. Kävelyetäisyydeltä löytyy myös uskomattoman kaunis rantakatu Malecón. Kotikulmilla näet aitoa kuubalaista elämää; vanhoja papparaisia dominopelin pauloissa, pikkupoikia harjoittelemassa baseballia, kuubalaisia miehiä jonottamassa korttelin parturiin ja perheenäitejä paimentamassa jälkikasvuaan. Aito elämä on läsnä joka puolella!

TANSSIA VOI JOKA PAIKASSA.

Matkaan sisältyy erittäin monipuolinen tanssikurssi. Tarjolla on paljon parisalsaa oman kuubalaisen parin ohjauksessa sekä soololajeja kuten rumbaa, salsatekniikkaa, reggaetónia sekä naisten että miesten tyylejä.
Opettajamme ovat ammattitaitoisia sekä erittäin sympaattisia persoonia.
Tuntejamme onkin aina kiitelty hauskoiksi sekä pedagogisesti taitavasti ohjatuiksi.

TANSSIKURSSI IMEE SINUT MUKAASI PIENESTÄ ALKUJÄNNITYKSESTÄ HUOLIMATTA! KURSSI ON MATKAN PARASTA ANTIA!

KUUBALAISET OPETTAJAT OVAT AMMATTITAITOISIA JA HELPOSTI LÄHESTYTTÄVIÄ.

HANNAN MATKOJEN KUUBALAISTIIMI SAA AINA VALTAVASTI KEHUJA JA KIITOSTA. KUUBALAISTEN PARIEN LÄMMIN JA HAUSKA YHTEISHENKI TEMPAA SUOMALAISET MUKAANSA ENSIMMÄISESTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN!

MENOA JA HULLUTTELUA RIITTÄÄ!

... JA RIITTÄÄ

. . . JA RIITTÄÄ!

Matkan aikana saat kokea Kuuban uskomattoman kaunista luontoa ja sen maadoittavaa voimaa.

SAISIKO OLLA KOOKOS ROMMILLA TAI ILMAN? JA AURINKOA TAIVAAN TÄYDELTÄ?

PÄÄSET TUTUSTUMAAN SIKARIVILJELIJÄN KOTONA SIKARIN TEON SALOIHIN.

HENKEÄSALPAAVA LUONTO ON LÄSNÄ MAASEUTURETKEMME AIKANA JOKA PUOLELLA!

RATSASTUSRETKELLÄ PÄÄSET VAELTAMAAN VUORISTOSSA JA REHEVÄSSÄ METSÄSSÄ PAIKALLISEN COWBOYN JOHDATTELEMANA!

VINALESIN VUORISTOSSA SIELU LEPÄÄ JA HAUSKAT KESKUSTELUT MATKAKAVEREIDEN KANSSA PITÄVÄT MIELEN VIRKEÄNÄ!

MAASEUTURETKELLÄ PÄÄSEE MYÖS TANSSIMAAN!

Viivymme matkalla matkustupäivineen n. 14vrk-15vrk. riippuen lentoaikatauluista. Matka sisältää mm. kaikki matkanjärjestelyt, lennot, viisumin, lentokenttäkuljetukset, majoituksen 2hh., kattavan tanssikurssin, jossa sinulla on oma kuubalainen tanssipari, autenttista ohjelmaa Havannan parhaimmilla paikoilla, ja 2 vrk.n maaseuturetken! Yhteistä järjestettyä ohjelmaa on runsaasti, ja toki aikaa on myös omaan oleiluun ja rentoutumiseen. Lähde siis elämäsi seikkailuun! Vamos!

IHANAT NAISET RANNALLA

TANSSIA TANSSIA TANSSIA.

CHILLAUSTA YKSITYISALTAALLA

matkapaketti 2400-2800e / hlö *

* Pidätämme oikeuden muutoksiin.
  Matka järjestetään yhteistyössä Tjäreborgin kanssa.
LÄHDE MUKAAN ELÄMÄSI SEIKKAILUUN!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Hannalta: hautomobyedbh(a)gmail.com

TERVETULOA! BIENVENIDOS!