Tanssimatkat Kuubaan talvella 2024-2025

NÄIDEN NAISTEN MATKASSA ON TURVALLISTA JA VAUHDIKASTA KOKEA KUUBAN TANSSIMATKAN HURMA! SAAMMEKO ESITELLÄ RAKKAAT YSTÄVYKSET; MATKAMME JÄRJESTÄJÄ HANNA JA TANSSIKURSSIN NAISPÄÄOPETTAJA INDIRA.

Nauttisitko päivittäisistä parisalsatunneista kuubalaisten parien hulvattoman energian kannattelemina?
Kelpaisiko sinulle turkoosi merivesi ja valkoinen hiekka?
Entäs väkevät rumba-matineat ja muutenkin varsin monipuolinen tanssitarjonta?
Tai lämpö, aurinkoiset ihmiset ja elämäniloisena pirskahteleva kulttuuri?

KUUBAN RANNAT EIVÄT FILTTEREITÄ KAIPAA!

Järjestämme kaikille tanssi-intoisille unohtumattoman tanssimatkan Kuuban historialliseen pääkaupunkiin Havannaan joulukuussa 2024 sekä maaliskuussa 2025. Matkoillamme pääset kokemaan ainutlaatuisia hetkiä, joista normaali turisti ei osaisi edes haaveilla. Matkan aikana teemme kahden päivän maaseuturetken kauniiseen Vinalesin vuoristoon, jossa ratsastamme ja vaellamme uskomattoman luonnon ympäröiminä. Aktiivisella tanssilomalla pääset myös nauttimaan Kuuban huikeista paratiisirannoista. Koko kehon ja mielen hemmottelua on siis luvassa, jos päätät lähteä mukaan!

Karibian aurinko ja kehoa hellivä lämpö luovat miellyttävät olosuhteet kokea jotain aivan uutta ja ainutlaatuista! Lämmin ei ole pelkkä ilmasto; hikiset klubit, energiset kuubalaiset sekä upean rikas musiikkitarjonta vievät palan sielua huolimatta siitä oletko tanssijana täysin aloittelija vai kokenut konkari. Kuuballa on tarjota jotain kaikille!

Matkanjärjestäjänä Tanssikoulu EdBH on luotettava ja kokenut; pääoppaallamme Hanna Teránilla on plakkarissa 20 vuotta omia Kuuban matkoja ja 19 vuotta ja 36 loistavasti onnistunutta ryhmäopintomatkaa! Hyvä maineemme on hyvällä työllä ansaittua ja paikat matkoillemme myydään yleensä loppuun nopeasti.

TÄSSÄ PORUKASSA EI HUUMORIA PUUTU!

...EIKÄ NAURUA!

...EIKÄ HULVATONTA ASENNETTA!

Päivämme Havannan lämmössä koostuvat tanssitunneista, auringon palvonnasta, tanssitapahtumista kera Kuuban parhaimpien orkestereiden, salsafiestoista meren äärellä, tutustumisesta kaupunkiin, kulttuuriin ja ihmisiin, sekä tietenkin tanssista, tanssista, ja tanssista. Kuubalaisilla ei huumoria ja rentoa asennetta puutu, ja he saavat kaikki tempautumaan mukaan meininkiin!

MATKAAMME MAHTUU PALJON MIELEENPAINUVIA HETKIÄ . JOKA PÄIVÄ ON JOTAIN UUTTA!

Syömme sekä kotimajoituksessamme, jossa ruoka on ensiluokkaista, että kaupungin parhaimmissa ja autenttisimmissa ruokapaikoissa. Nautimme kaikilla aisteillamme paikallisesta elämänmenosta, joka näyttäytyy runsaana joka puolella. Parhaat ja päivitetyimmät tiedot Havannan tapahtumista saat joka päivä oppaaltamme Hannalta. 

KUUBALAINEN ELÄMÄ NÄKYY VÄRIKKÄÄNÄ JOKA PUOLELLA.

Asumme mukavissa casa particulareissa 2 hengen huonemajoituksissa aivan Havannan keskustassa La Habana Viejassa. Casa particular on yksityiskodin ja pienen hostellin välimuoto. Huoneet ovat hyväkuntoisia, niissä on mm. kylpyhuone sekä ilmastointi ja ne siivotaan päivittäin. Casa particular -majoitusmuotona on miellyttävä, koska pääset näkemään aitoa kuubalaista kotielämää säilyttäen silti yksityisyyden ja oman rauhan. Palvelu casa particulareissa on ensiluokkaista.

JOKAINEN HUONE ON ERILAINEN JA PERSOONALLINEN.

PÄÄSET MAJOITTUMAAN HYVIN HOIDETUISSA CASA PARTICULAREISSA, ELI YKSITYISKODEISSA, JOTKA OVAT ERIKOISTUNEET MAJOITTAMAAN MATKALAISIA.

KOTIMME LÄHEISYYDESTÄ LÖYDÄT TEATTEREITA, RAVINTOLOITA JA PALJON NÄKYVÄÄ JA KUULUVAA ELÄMÄÄ!

MUIKEUTTA AMERIKAN RAUDASSA!

Kotiemme läheisyydessä sijaitsee paljon hyviä kahviloita, ravintoloita, salsabaareja, kauppoja, museoita ja toreja. Kävelyetäisyydeltä löytyy myös uskomattoman kaunis rantakatu Malecón. Kotikulmilla näet aitoa kuubalaista elämää; vanhoja papparaisia dominopelin pauloissa, pikkupoikia harjoittelemassa baseballia, kuubalaisia miehiä jonottamassa korttelin parturiin ja perheenäitejä paimentamassa jälkikasvuaan. Aito elämä on läsnä joka puolella!

TANSSIA VOI JOKA PAIKASSA.

Matkaan sisältyy erittäin monipuolinen tanssikurssi. Tarjolla on paljon parisalsaa, parirumbaa ja sonia oman kuubalaisen parin ohjauksessa sekä soololajeja kuten afroa, rumbatekniikkaa, salsatekniikkaa, reggaetónia sekä naisten että miesten tyylejä. Tanssikursseillamme on aina useampi tasoryhmä, joten mukaan voi lähteä aivan vasta-alkaja, kuin intohimoisesti jo vuosia harrastanut.
Opettajamme ovat ammattitaitoisia sekä erittäin sympaattisia persoonia.
Tuntejamme onkin aina kiitelty hauskoiksi sekä pedagogisesti taitavasti ohjatuiksi.

TANSSIKURSSI IMEE SINUT MUKAASI PIENESTÄ ALKUJÄNNITYKSESTÄ HUOLIMATTA! KURSSI ON MATKAN PARASTA ANTIA!

Kuvateksti

KUUBALAISET OPETTAJAT OVAT AMMATTITAITOISIA JA HELPOSTI LÄHESTYTTÄVIÄ.

HANNAN MATKOJEN KUUBALAISTIIMI SAA AINA VALTAVASTI KEHUJA JA KIITOSTA. KUUBALAISTEN PARIEN LÄMMIN JA HAUSKA YHTEISHENKI TEMPAA SUOMALAISET MUKAANSA ENSIMMÄISESTÄ PÄIVÄSTÄ LÄHTIEN!

MENOA JA HULLUTTELUA RIITTÄÄ!

... JA RIITTÄÄ

. . . JA RIITTÄÄ!

Matkan aikana saat kokea Kuuban uskomattoman kaunista luontoa ja sen maadoittavaa voimaa.

SAISIKO OLLA KOOKOS ROMMILLA TAI ILMAN? JA AURINKOA TAIVAAN TÄYDELTÄ?

PÄÄSET TUTUSTUMAAN SIKARIVILJELIJÄN KOTONA SIKARIN TEON SALOIHIN.

HENKEÄSALPAAVA LUONTO ON LÄSNÄ MAASEUTURETKEMME AIKANA JOKA PUOLELLA!

RATSASTUSRETKELLÄ PÄÄSET VAELTAMAAN VUORISTOSSA JA REHEVÄSSÄ METSÄSSÄ PAIKALLISEN COWBOYN JOHDATTELEMANA!

VIÑALESIN VUORISTOSSA SIELU LEPÄÄ JA HAUSKAT KESKUSTELUT MATKAKAVEREIDEN KANSSA PITÄVÄT MIELEN VIRKEÄNÄ!

MAASEUTURETKELLÄ PÄÄSEE MYÖS TANSSIMAAN!

Viivymme joulukuun matkalla matkustupäivineen 12v-13vrk. riippuen lentoaikatauluista. Maaliskuun matkalla viivymme lentoaikatauluista riippuen 15v-16vrk.

Matka sisältää kaikki matkanjärjestelyt, lennot, viisumin, lentokenttäkuljetukset, majoituksen 2hh., erittäin kattavan tanssikurssin, jossa sinulla on oma kuubalainen tanssipari, autenttista ohjelmaa Havannan parhaimmilla paikoilla, rantaretken, ja 2 vrk.n maaseuturetken! Maaliskuun matka sisältää myös päivän Varaderon unelmarannoilla!
Yhteistä järjestettyä ohjelmaa matkalla on runsaasti, ja toki aikaa on myös omaan oleiluun ja rentoutumiseen. Lähde siis elämäsi seikkailuun! Vamos!

IHANAT NAISET RANNALLA

TANSSIA TANSSIA TANSSIA.

CHILLAUSTA YKSITYISALTAALLA

joulukuun 2024 tanssimatka 2800e / hlö. * 12vrk.

Tanssimatka sijoittuu joulukuun alkuun 1.-15.12.2024 välille. Tarkat päivät vahvistuvat aina 3kk. ennen matkaa.

maaliskuun 2025 tanssimatka 2950e / hlö.* 15vrk.

Tanssimatka sijoittuu maaliskuun alkuun 1.-18.3.2025 välille. Tarkat päivät vahvistuvat aina 3kk. ennen matkaa.

* Pidätämme oikeuden muutoksiin.
  Matkat järjestetään yhteistyössä Tjäreborgin kanssa.
LÄHDE MUKAAN ELÄMÄSI SEIKKAILUUN!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Hannalta: hautomobyedbh(a)gmail.com

TERVETULOA! BIENVENIDOS!