ALOITTAJAN OPAS

Tunneille kannattaa pukeutua mukaviin hengittäviin vaatteisiin. Tanssimme yleensä avojaloin. Tunneilla on hyvä olla mukana vesipullo ja hikipyyhe.

Tanssivuotemme jaetaan syys- ja kevätlukukauteen. Hautomon tunnit ovat kurssimuotoisia, ja ne ovat suunniteltu pitempää kehityskaarta hakeville tanssijoille. Kertakäyntimaksuja ei ole. Treeniryhmiin on ennen kauden alkua ennakkoilmoittautuminen. Jokaiselle kurssille otetaan 20hlöä, jotta opetuksen laatu välittyy oikealla tavalla, ja jotta jokainen oppilas saa aina myös henkilökohtaista ohjausta. Valitse sinua kiinnostava kurssi/kurssit TANSSIKURSSI-valikosta ja lähetä nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi kurssin nimi sähköpostilla osoitteesseen hautomobyedbh@gmail.com. Sinua tullaan tarvittaessa avustamaan oikean tason valinnassa.

Nettisivujamme on hyvä seurata mahdollisten muutosten vuoksi.

PIKAOHJEET TANSSITUNTEJA VARTEN:

Tule tunneille ajoissa. Aina.

Tuoksu puhtaalle, ja jätä kaikenlainen hajustaminen pois.

Kunnioita omalla käytökselläsi muita oppilaita sekä opettajaa.

Keskity tunneilla oman tanssin parantamiseen. Jos olet sairas, et pysty antamaan parastasi. Silloin on hyvä jäädä kotiin lepäämään.

Kaikki saamasi opetus koskee tanssiasi, joten ole iloinen, että saat rahoillesi vastinetta. Nauti siis henkilökohtaisesta palautteesta! Kukaan ei ole seppä syntyessään! :)

Olet tervetullut meille täysin omana itsenäsi. Rakastamme värikkäiden persoonallisuuksien kirjoa!