ALOITTAJAN OPAS

Tunneille kannattaa pukeutua mukaviin hengittäviin vaatteisiin. Kengiksi käyvät tanssitossut tai jumppatossut, tanssilenkkarit tai kevyet tennarit. Myös avojaloin tai sukilla voi tanssia. Tunneilla on hyvä olla mukana vesipullo, hikipyyhe ja pieni välipala.

Tanssivuotemme jaetaan syys- ja kevätlukukauteen. Hautomon tunnit ovat kurssimuotoisia, ja ne ovat suunniteltu pitempää kehityskaarta hakeville tanssijoille. Kertakäyntimaksuja ei ole. Treeniryhmiin on ennen kauden alkua ennakkoilmoittautuminen. Jokaiselle kurssille otetaan n. 20hlöä, jotta opetuksen laatu välittyy oikealla tavalla, ja jotta jokainen oppilas saa aina myös henkilökohtaista ohjausta. Valitse sinua kiinnostava kurssi/kurssit TREENIRYHMÄ-valikosta ja lähetä nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja valitsemasi kurssin nimi sähköpostilla osoitteesseen hautomobyedbh@gmail.com. Sinua tullaan tarvittaessa avustamaan oikean tason valinnassa.

Nettisivujamme on hyvä seurata mahdollisten muutosten vuoksi. Päivitämme lähes viikottain mm. salsamaailman tapahtumia/konsertteja/bileitä Uutiset-osioon. Sieltä myös löydät tietoa vierailijoista ja tiiviskursseista.

PIKAOHJEET TANSSITUNTEJA VARTEN:

Tule tunneille ajoissa. Aina.

Tuoksu hyvälle, mutta jätä liika hajustaminen pois.

Kunnioita omalla käytökselläsi muita oppilaita sekä opettajaa.

Keskity tunneilla oman tanssin parantamiseen. Jos olet sairas, et pysty antamaan parastasi. Silloin on hyvä jäädä kotiin lepäämään.

Kaikki saamasi kritiikki koskee tanssiasi, joten ole iloinen, että saat rahoillesi vastinetta. Nauti siis kritiikistä! Kukaan ei ole seppä syntyessään! :)

Olet tervetullut meille täysin omana itsenäsi. Rakastamme värikkäiden persoonallisuuksien kirjoa!