Hanna Terán

Hanna on Tanssikoulu EdBH.n omistaja, pääopettaja sekä opetuksellisen linjan suunnittelija. Hän on pitkän linjan ammattilainen kuubalaisen ja latinalaisen tanssin kentällä.

Hanna opettaa tanssikoulullaan Helsingin Punavuoressa ryhmiä, jotka ovat sitoutuneet tanssinharjoitteluun pitemmällä tähtäimellä. Hän on vienyt kuubalaisen tanssin synnyinseudulleen Lappiin, jossa edelleen opettaa silloin tällöin. Hanna on vienyt suomalaisia tanssi-intoisia oppilaita Kuubaan jo kahden vuosikymmenen ajan. Voisikin sanoa, että hän on yhdistänyt Suomea ja Kuubaa harvinaisella visiolla ja sinnikkyydellä.

''Opetan räiskyviä kuubalaisia tansseja ja syvää keho- ja olemustietoisuutta oman esimerkkini kautta. Tunneillani saat selkeää ohjausta, tanssiteknistä harjoittelua sekä hikisiä elämyksiä mahtavassa porukassa! Voin kutsua sinut matkalle syvään iloon olemalla itse juuri niin iso ja värikäs kuin olen! Kuubalainen tanssi on täynnä runsautta, vapautta ja elämän juhlintaa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan räiskyvään menoon!' -Hanna