HAUTOMON SYYSKAUSI 2021

Elokuussa meillä alkavat kaikille avoimet kurssit Hanna Teránin ohjauksessa. Tunnit ovat vauhdikkaita ja hikisiä tanssitunteja, joissa opetellaan kuubalaisten tanssien perustaitoja ja tekniikkaa hyvällä asenteella! Kursseilla sinulla on koko ajan saatavilla opettajan inspiroiva ammattitaito ja tarkka huomiointikyky, Hautomon ihana tila sekä koko kauden ajan samana säilyvä ryhmä mukavia kurssikavereita, joiden kanssa on mukavaa ja helppoa harjoitella. Hanna on tunnettu siitä, että hän saa ihmiset oppimaan poikkeuksellisen paljon ja nauttimaan omasta tanssistaan!

Ryhmakuva_Rodos.jpg

Kuva on Hannan vetämältä Rodoksen salsa- ja joogalomalta.

SYYSKAUDEN AIKATAULU

MAANANTAISIN 30.8-1.11

Klo. 12.00-13.10

KESKIPÄIVÄ CON CUBA!

Energinen päivätunti, jossa mennään tekniikkaa ja sopivissa paloissa askel- ja liikesarjoja vauhtiin. Kurssin aikana tanssitaan kaikkia kuubalaisia suosittuja populaaritansseja. Keskipäivän kuubalainen treeni päättyy aina loppurentoutukseen.

Tansseina: salsa, rumba, cha cha chá, son, reggaetón.

10-kerran keskitason kurssi

190€

TIISTAISIN 17.8-23.11

Klo. 17.30-18.30

SALSAN TEKNIIKKA JA PERUSTEET

Tällä kurssilla opit OIKEASTI tanssimaan kuubalaista mehevää salsaa. Saat tarkkaa treeniä salsan oikeasta asennosta, siitä miten astutaan, kehon oikeasta liikkeestä, rytmistä, sekä kaikista perusaskeleista. Kuulostaako tylsän tekniseltä? Ha! Hiki lentää ja hymy on korvissa kun oikea tanssitekniikka löytyy ja syvenee. Tämä kurssi on kaikentasoisille tanssijoille. Tekniikkaa ei voi koskaan treenata liikaa, ainoastaan liian vähän.

15krt. x 1h.

280€

Klo. 18.30-20.00

NAISTEN TYYLI - SALSA ROMANTICA

Hidasta, pehmeää, rytmikästä ja hengittävää salsaa naisten tyylillä. Kurssilla on jokaisella kerralla tekniikkaosuus, jonka jälkeen tehdään koreografiaa. Tämän kurssin tekniikkaosuudessa opit kuubalaisten ammattitanssijoiden käyttämää Respiración-harjoittelua. Harjoittelu aktivoi syviä lihaksia ja keholinjoja ja tuo teknistä taitoa käyttää hengitystä tukena koko kehon pidennyksissä ja laajojen liikeratojen käytössä; opettelemme taipumaan suoraan ja laidoilta, supistumaan, venyttämään, laajentamaan ja linjautumaan. Tämän koko annin tuomme mukanamme salsaan sopivan kokoisissa paloissa. Tiedossa siis hidasta, pehmeää, eleganttia, laajaa ja hengittävää kuubalaista tanssia.

15krt. x 1,5h.

380€

KESKIVIIKKOISIN 18.8-24.11

Klo.16.30-18.30

MARIA FLÓR -kisatiimi

Tähän ryhmään voi mahdollisesti päästä mukaan ensi vuoden alusta. Ole yhteydessä Hannaan sähköpostitse, jos haluat olla mukana kilpailuteoksessa vuoden 2022 SM-kilpailuissa.

Klo. 18.30-20.00

SALSA CUBANA - JATKOTASON SUPERTYYLI ja TEKNIIKKA

Agua! Rytmileikittelyä, rumbamausteita, timbero-asennetta, ja räiskyvää ja energistä kuubalaista salsaa on tämä kurssi täynnä! Perustekniikan tulee olla jo kunnossa, koska tällä kurssilla tekniikkaosioissa harjoitellaan perustekniikan sijaan monipuolisia vartalonkäyttö-yhdistelmiä, sekä rytminvaihtoja ja sen syvempää ymmärrystä. Salsaa, jossa räjäytetään energiapommeja, kuubalaisittain hikisen rennosti tottakai!

Huom! Tämä kurssi on kuubalaisen salsan jatkotason tanssijoille. Jos et ole opetellut salsatekniikkaa, ilmoittauduthan tiistain tekniikkatunnille, kiitos.

15krt. x 1,5h.

380€

TORSTAISIN 19.8-25.11

Klo. 17.30-19.00

KUUBALAISEN AFRON TEKNIIKKA JA PERUSTEET

Kuuban afrojuuret ovat kuin kallio kaiken kuubalaisen tanssin alla ja ne näkyvät populaaritansseissa, kuten salsassa selvästi. Tällä kurssilla rakennamme vahvan pohjan ottamalla haltuun folkloretanssin perustekniikkaa yksinkertaisesti ja pieni pala kerrallaan. Opit oikean asennon, afro-jouston, afro-askelluksen ja painonsiirrot, rinnan ondulaation, hartioiden liikkeet, ja tätä kautta tulet lähemmäksi sitä autenttista rentoutta, joka vaaditaan varsinaisissa folklore-tansseissa. Tällä kurssilla opetellaan muutamia perusaskelluksia eri Orishoilta, jotta tekniikka juurtuu ja hermottuu kehoon kunnolla.

15krt. x 1,5h.

380€

LÄHETÄ SITOVA ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖPOSTITSE. JOKAISELLE KURSSILLE OTETAAN VAIN 20 OPPILASTA.

TERVETULOA LAADUKKAILLE JA ANTOISILLE TUNNEILLE!