Kaikki kevään treeniryhmämme ovat tällä hetkellä täynnä.

Elokuussa 5.8 lähtien alkavat uudet kaikille avoimet kurssit Hanna Teránin ohjauksessa.

KESKIVIIKKOISIN 5.8 lähtien:

17.30-18.30 SALSAN TEKNIIKKA JA PERUSTAIDOT, 14 kertaa

Opi salsan tekniikka juuria myöten ammattitaitoisessa opetuksessa. Kurssi soveltuu kaikille; niin aloittelijoille kuin pitempään tanssineille.

18.30-20.30 KUUBALAISEN TANSSIN KURSSI, 14 kertaa

Kurssi on kuubalaisten tanssin harrastajille aarrearkku todelliseen kuubalaiseen tanssityyliin. Opit salsan, rumban ja autenttisen vartalonkäytön tekniikat ja pystyt tuottamaan energista ja rentoa liikettä vaivattomasti. Rytmitajusi paranee ja ymmärrät miten monipuolisesti voit tanssia. Tämä on todellinen intensiivikurssi niille, jotka ovat valmiita panostamaan laatuun! Kokoonnumme keskiviikkoisin 14 kertaa syyskauden aikana. Ryhmä pysyy samana koko kauden ajan, ja tämä tukee jokaisen oppimista ja ymmärrystä kuubalaisen tanssin vankoista perusteista.

TORSTAISIN 6.8 lähtien:

17.30-19.00 LEMPEÄ ASTANGAJOOGA

Joogaharjoitus tuo sinut tutuksi hengityksesi ja kehosi hienovaraisempien tasojen kanssa. Hannan jämäkän lempeässä ohjauksessa on hyvä uppoutua joogan harmonisoivaan ja elinvoimaa lisävään tilaan.

Liity sähköpostilistallemme, seuraa meitä facebookissa Tanssikoulu EdBH -sivulla ja koulun fb-ryhmässä HAUTOMO by EdBH, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista treeniryhmistämme!

Tervetuloa!

Ryhmakuva_Rodos.jpg