HAUTOMON SYYSKAUSI 11.8-11.11.2020

Elokuussa alkavat uudet, kaikille avoimet kurssit Hanna Teránin ohjauksessa. Tunnit ovat vauhdikkaita ja hikisiä tanssitunteja, joissa opetellaan kuubalaisten tanssien perustaitoja ja tekniikkaa hyvällä asenteella! Kursseilla sinulla on koko ajan saatavilla opettajan inspiroiva ammattitaito ja tarkka huomiointikyky, Hautomon ihana tila sekä koko kauden ajan samana säilyvä ryhmä mukavia kurssikavereita, joiden kanssa on turvallista ja helppoa harjoitella. Hanna on tunnettu siitä, että hän saa ihmiset oppimaan poikkeuksellisen paljon ja nauttimaan omasta tanssistaan!

Ryhmakuva_Rodos.jpg

Kuva on Hannan vetämältä Rodoksen salsa- ja joogalomalta.

TIISTAISIN 11.8 lähtien:

17.30-18.30 RUMBAN TEKNIIKKA

Rrrrrumbaa! Tällä kurssilla tulet oppimaan kuubalaisen rumban perustekniikan kunnolla ja oikein. Opit rumban tärkeimmät askeleet, tyylin ja liikkeet, sekä saat nauttia energisestä ohjauksesta! Kuubalaisen rumban juureva tyyli ja tekniikka on myös ihan parasta peppujumppaa pakaroille. ;)

18.30-20.00 NAISTEN TYYLI JA TEKNIIKKA

Pehmeää, vahvaa, pyörivää, kurvikasta, hikistä, tanssillista... naisten tyylin omistamiseen tarvitset tietoa ja tekniikkaa, paljon toistoja, sopivasti huumoria ja asennetta, sekä mahtavan naisporukan, jossa jokainen saa olla just sellainen, kuin on. Hautomossa ja Hannan ohjauksessa saat kaiken tämän! Tällä Naisten tyyli ja tekniikka -tanssitunnilla opettelemme kaikki tärkeimmät kuubalaiset liikkeet, kuten kokovartalo-ondulaation, kuubalaisen meneon, hartioiden pyöritykset, suoran painonsiirron, sekä nopean sheikkauksen. Kurssilla herkutellaan menevillä salsabiiseillä ja annetaan hunajaisen ilomeiningin vallata koko keho! Opit tanssimaan naisellisin maustein salsaa ja tiedossa on sopivassa suhteessa hikistä tekniikkaa, uutta asiaa ja koreografiaa.

KESKIVIIKKOISIN 12.8 lähtien:

17.00-18.15 LEMPEÄ ASTANGAJOOGA

Joogaharjoitus tuo sinut tutuksi hengityksesi ja kehosi hienovaraisempien tasojen kanssa. Hannan jämäkän lempeässä ohjauksessa on hyvä uppoutua joogan harmonisoivaan ja kehon elinvoimaista joustavuutta lisävään tilaan.

18.30-20.00 SALSA!

Jokaisen salsamiehen ja -naisen MUST-kurssi! Tekniikkaa, perustaitoja, askeleita, menoa ja meininkiä! Tällä kurssilla opetellaan salsan perusteet juuria myöten oikein; saat tietoa ja toistoja sopivassa määrin. Tunneilla tanssitaan hikeen ja session jälkeen todellakin tuntee liikkuneensa! Monet puhuvat salsaekstaasista... :) Kurssi soveltuu sekä hiljattain salsan aloittaneille, kuin pitempään tanssineille. Hautomon suosituin kurssi, eikä syyttä! :)

IMG-3908.jpg


HINNASTO:

Rumban Tekniikka 220

Naisten Tyyli ja Tekniikka 290€

Salsa! 290€

Lempeä Astangajooga 230

HUOM! Poissaoloja voi korvata saman kauden aikana muissa ryhmissä. Jokaiseen ryhmään otetaan 20 oppilasta. Kaikkiin kursseihin sisältyy 13 kertaa. Rodoksen jooga- ja salsaloman aikaan 27.9.–4.10.2020 ei ole tunteja.

ILMOITTAUDU HANNALLE SÄHKÖPOSTITSE:

hautomobyedbh(a)gmail.com

***

Tanssikautta voi syyskauden lopuksi lähteä jatkamaan Hannan kanssa Kuubaan 18.11.2020 starttaavalle tanssimatkalle.

https://www.hautomobyedbh.fi/tanssimatkat-kuubaan

Liity sähköpostilistallemme, seuraa meitä facebookissa Tanssikoulu EdBH -sivulla ja koulun fb-ryhmässä HAUTOMO by EdBH, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista treeniryhmistämme!

TERVETULOA!