ROOTS! -elämää, joogaa, tanssia ja luonnon hurmaa!

NÄMÄ NAISET TUTUSTUIVAT VIIME VUODEN ROOTS! -RETRIITILLÄ. TÄMÄ SYDÄNRETRIITTI TUO MAHDOLLISUUDEN SYVEMPÄÄN YHTEYTEEN TOISTEMME KANSSA: JAETUT YHTEISET HETKET AVAAVAT SYDÄMEMME TOISILLEMME:

KOLMEN RANNAN ALUE KOH PHANGANIN HILJAISESSA OSASSA

Tervetuloa uppoutumaan viikoksi villin, mutta samalla hiljaisen olemuksesi syvyyteen Thaimaan Koh Phangan saaren antavassa syleilyssä ja retriittimme juurevassa ohjelmassa.

Roots! -retriittimme järjestetään syystä juuri täällä. Ympärillämme on rehevää viidakkoa, valkoista hiekkaa ja turkoosia merta. Lämpö sulattaa jäykät jäsenet ja notkistaa mielen nopeasti. Kaikki turhat ärsykkeet ovat jääneet mantereelle ja arkielämään.
Täällä saat vain olla.
''Ainutlaatuinen ja koskettava retriitti lämminhenkisessä, rakastavassa ja iloisessa ilmapiirissä. Viikon aikana opin suhtautumaan lempeämmin omaan sisäiseen prosessiin sekä persoonaan ja voimaannuin tavalla, jonka uskon kantavan elämässä pitkälle.

Koin retriitin aikana valtavia hyvän olon tunteita sekä suurta kiitollisuutta saaren kauneudesta, yhdessä jaetuista hetkistä ja Hannan jakamista arvokkaista opeista. Suosittelen lämpimästi ihan jokaiselle.<3 ''
-Kielo Reinikainen

KUINKA IHANAA ONKAAN NAUTTIA AURINGOSTA JA PUHTAISTA RANNOISTA! ASUMME TÄLLÄ RANNALLA KOKO RETRIITIN AJAN. <3

Roots-retriitti on syntynyt elämänkokemuksesta; vuosikymmenten tanssitaipaleesta, avioerosta, perusarjesta, kriiseistä, todellisesta voimasta ja sydämen kautta elämisestä. Mihin palaan silloin kun minulla menee kovaa? Mihin palaan, kun en enää jaksa? Kuka olen? Saanko olla sellainen kuin olen? Mutta kuka oikein olenkaan? Mikä on tämän kaiken tarkoitus?
Elämä haastaa meitä, koska muuten nukahtaisimme ja tippuisimme pois elämän virrasta.
Kehossamme on kaikki se mikä on mielessämme, mutta siellä on myös sellainen rauha, joka ankkuroi mielemme aallot lempeästi. Kun löydämme tämän kohdan itsestämme, olemme löytäneet olemisemme juuret. Vasta silloin voimme oikeasti rentoutua, koska tiedämme, että tänne voimme aina palata. Olemme löytäneet kotiin.


ALUEELLA EI OLE TEITÄ. VAIN POLKUJA. TÄYDELLISTÄ!

VIIDAKON KESKELLÄ TANSSIMME; JOOGAAMME, KESKUSTELEMME, HILJENNYMME.

Aloitamme päivämme joogalla. Kokoonnumme yhteen hengittämään lempeiden liikkeiden läpi. Aamuisin joogaamme hiljaisuudessa Hannan lempeässä, mutta varmassa ohjauksessa. Aamusession jälkeen kokoonnumme aamupalalle yhdessä, jonka jälkeen on vapaa-aikaa auringon ottamiseen, uimiseen, lukemiseen, riippumatossa keinumiseen... ah!
Iltapäivällä meillä on pidempi sessio, jolloin tanssimme, laulamme, jaamme sydämestämme ja kuuntelemme sitä, mikä kullakin hetkellä täyttää olemuksemme.
Tanssimme afrikkalaisiin ja kuubalaisiin rytmeihin ja saattaapa keskellä viidakkoa kajahtaa joku tuttu iskelmäkin. Se onkin iso osa retriitin hauskuutta, että emme yritäkään pysyä turhan vakavassa ohjelmassa! Vive la vida!

Koko retriitin suurin anti tapahtuu sanojen alla, takana.
Kuitenkin kaikista tärkeintä on, että meillä on tukeva tila kertoa itsestämme ja kuulla toisistamme. Olemme lopulta niin samanlaisia! Se on helpottavaa!
Iltasession jälkeen kokoonnumme aina yhteen syömään illallista palmujen katveeseen meren kohinan soidessa taustalla. Retriiteillä usein nauru raikaa tässä vaiheessa! Voihan elämä! :)

JA MEILLÄ OLI NIIN HAUSKAA!

JA AURINGOSSA KÖLLIMISTÄ!

...SEKÄ TIETENKIN PAKOLLISET KOOKOPOSEKUVAT!

Ilmoittaudu mukaan syvältä ravitsevaan seikkailuun!
Lähdemme reissuun 30.11 ja retriittimme alkaa sunnuntaina 1.joulukuuta. Vietämme koko viikon yhdessä, ja retriitin viimeinen päivä päättyy illalla lauantaina 7.joulukuuta. Yhteinen lähtömme alueelta on aamupalan jälkeen 8.joulukuuta. Omaa lomaa voi jatkaa halutessaan Thaimaan auringon alla. :)

Esimerkki päiväohjelmasta:

8.00-10.00 aamujooga, hiljentyminen retriitin aiheeseen

10.00 yhteinen aamupala

11.00-15.00 vapaa-aikaa

15.00-18.00 tanssia, opetusta retriitin aiheesta, jakamista, laulamista

18.30 yhteinen illallinen

RETRIITTIIN KUULUVA MAJOITUS; SYMPAATTINEN JA SIISTI PUUMÖKKI!

HIENOMPI MAJOITUSVAIHTOEHTO MAKSAA + 350E RETRIITIN AJALTA.

ROOTS-RETRIITIN JÄRJESTÄJÄ JA OPETTAJA HANNA TERÁN

Retriitin hinta on 595€/hlö ja siihen kuuluu:
-8 yötä 1 hengen puumökissä
-retriitin runsas ohjelma 7 vrk.
-kaikki järjestelyt paikan päällä
Alue missä asumme koostuu kolmesta toisistaan poikkeavasta rannasta. Asumme keskellä viidakkoa, mutta silti lähimpään valkohiekkaiseen rantaan kävelee parissa minuutissa. Seuraavan kukkulan takana löytyykin aivan toisenlainen ranta, apinoita ja koko saaren upein spa! Kun jatkamme vielä matkaa, löydämme itsemme hippirannalta, jossa asuu henkisen polun taivaltajia ympäri vuoden. Tämä kolmen rannan alue on houkutellut energiallaan ihmisiä jo vuosikymmeniä! Silti alueen rauhallisuus ja luonnollisuus hämmästyttää. :) Se on kokemus itsessään.

ALUEELLA ON USKOMATTOMIA RAVINTOLOITA; VEGAANIRUOKAA, THAIMAALAISIA PERINTEISIÄ HERKKUJA, MEHEVIÄ HEDELMIÄ, MEHUJA JA RAAKAKAKKUJA! VAIKKA ALUE ON HYVIN RAUHALLINEN, NÄMÄ MUUTAMAT RAVINTOLAT TARJOAVAT LUKSUSLUOKAN MAKUELÄMYKSIÄ, JA VIIKOSSA EI EHDI MAISTAA KAIKKEA TARJOLLA OLEVAA! :)

THIS!

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen Hannalle: hautomobyedbh(a)gmail.com

LÄHDE SEIKKAILUUN MAAILMAN ÄÄRIIN JA SYVÄÄN SISÄLLESI <3